Smal i Rydal

Utställningen smal har äntligen kommit till Rydal och vi har till och med kommit igång med guidningar! Då kan man undra sig vad den här utställningen gör i ett litet, litet samhälle som Rydal! Den här utställningen borde vara på större ställe som typ en stad! Fast vi har mycket människor här som besöker utställningen trots allt, vi har ju både Mark, Borås och sen är det ju inte långt till Göteborg eller Varberg! Så vi ligger mitt i mitten! Men utställningen är så grymt bra, den har ett sådant bra budskap som vi alla borde ta åt oss, om vi så bor i Rydal eller Stockholm!

Nu har utställningen varit här ett tag, vi har hunnit med guidning med grupper vilket gick toppen och sen har vi också hunnit med radiointerjuv och även invigning!
Invigningen kombinerades med både musik och teater, nu fortsätter allt med en massa föreläsningar här och där! Utställningen samarberar med "de goda livet" i mark som syftar till att främja hälsan hos befolkningen genom kunskap och upplevelse i Marks kommun. Det är det goda livet som står för alla föreläsningar och en och annan studiecirkel. Ämnet som de goda livet har utgått ifrån är SJÄLVKÄNSLA. Vi har även nu byggt upp en lokal del i utställning som har samma tema och det är ungdomar från Marks gymnasieskola som har hjälpt till på många olika sätt och vis.

På utställningen här i Rydal är vi 6 personer som guidar, 2 vuxna (Kristina Axelson och Åsa Andreasson) och sen är vi 4 ungdomar, Frida Gyllinge, Elin Hermansson, Theresa Christiansson och jag, Kristin Granhage. Tillsammans ska vi förmedla vidare detta starka budskap till människorna runt om oss. Hur det går får vi alla vänta och se!

Redan nu har vi fått in en hel del bokningar och fler har jag en känsla att de kommer rulla in.

Vi ska även tillsammans försöka hålla denna blogg igång under tiden utställningen befinner sig här!

/ KristinKommentarer
Postat av: Ulrika (Sensus)

Tack Kristin för att du lagt en bild på ert fina museum. Insåg att jag lyckats missa det igår. hehe. jättekul att ni fortsätter bloggandet.

2010-09-08 @ 18:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0