Till Rydalstjejerna och personal

Jag skulle vilja tack tjejerna i Rydal som tog över och visade utställningen. För ert enorma engagemang och intresse. Det märktes tydligt att ni blev intreserade och ville lyfta fram ämnet. Hoppas att ni hade en rolig och lärorik tid med utställningen nere hos er. Vi tyckte att det var jättekul att få komma ner och träffa er och all trevlig personal för att se vad bra mottagen utställningen blev. Hoppas ni fortsätter med detta på något sätt. Även jättekul att ni bloggat här en del. Fortsätt gärna om ni har något viktigt ni vill förmedla.

//Ulrika, projektledare Smal för Sensus

Smalutställningen i Media.

Här kommer lite länkar till inslag och artiklar som gjordes kring Smal-Snygghet, Makt, Ansvar och Lidande när utställningen öppnade på Naturhistoriska Riksmuseet.

Rapport
 gjorde ett inslag.

Lars och Freja besökte Morgonsoffan.

ABC var där och gjorde ett inslag.

SR International var på plats.

God morgon Stockholm i P3 Ett litet längre inslag om utställningen.

Allt om Stockholm skrev en artikel om utställningen.

Nyhetsmorgon, TV4 var där och gjorde ett tidigt inslag.


Smal på Naturhistoriska Riksmuseet

För snart en månad sedan kom Smal-Snygghet, Makt, Ansvar och Lidande till Stockholm. Platsen för utställningen är Naturhistoriska Riksmuseet där utställningen nu kommer att stå fram till och med Mars. Vilket vi är jätteglada för.

Den 9 november bar det av till Stockholm för en utbildningsdag inför utställningen. Väl i Stockholm mötte vi upp två av deltagare från stockholms grupp som nu är aktiva i utställningen igen. Några av tjejerna från Norrköping höll i utbildningen tillsammans med guiden Annelie. En lång men givande dagen.

Den 11 november hölls sedan invigning och pressvisning. Det var en lagom skara med människor som dök upp till invigningen. Kvällen avslutades med en sköhetsfest som föreningen SMAL höll i.

Det blev några intensiva men roliga och lärorika dagar för oss alla. Mötet med medierna blev mycket större än vi kanske trott vilket gav oss mycket. Bra att utställningen får så pass uppmärksamhet som den fått. Men mer om det i ett annat inlägg.

Lite bilder från Stockholm:
        
              

RSS 2.0